Tavlemøte – flyttinger

Tavle_flytting

Som en del av dere har sett  har vi tatt i bruke tavlen ved nettverksgruppen i 5etg.
Vi har lenge hatt utfordringer med manglene informasjonsflyt og uklar ansvarsfordeling i forbindelse med flyttinger. Vi har ikke klart å fange opp alle flytteprosessene, noe som har gitt oss en del ekstra arbeid.
For å sikre bedre leveranser i forbindelse med flytting har vi derfor innført tavlemøte hver 14. dag.  På tavlemøtet samler vi informasjon og fordeler ansvar. Tavlen inneholder både små og store flyttinger. Større flyttinger vil i tillegg tas videre som RTS-prosjekter.

På møtet deltar representanter fra telefoni, nettverk, AV og alle områdelederne på brukerstøtte. I tillegg, er vi så heldig, at EIA stiller med en representant 1. gang pr. måned. Møtet blir avholdt kl. 08:10 onsdag i partallsuker. Som de andre tavlemøtene i Smart & Smidig regi er møtet åpent for alle som ønsker å delta.

Tusen takk til Bjørn Tore som tok initiativ til å tenke Smart & Smidig rundt flyttinger ved UiB 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *